najpierw zatrzymał się zegar
nie wierzę w przesądy
więc odpukałam trzy razy
(na wszelki wypadek)
potem zagrzmiało:
'przystanek końcowy, wysiadać'
na domiar złego
Aśka rzuciła przez telefon
'wymagany jest strój wieczorowy,
bądźcie na czarno'
przy goleniu strzeliła żarówka
to jeszcze nie koniec świata
na schodach miła staruszka
zapytała nas jak się pisze
testament ?
wszystko wydało się rano
kotka Sherry
...wybiegła na dobranoc
Dodane przez Vanessa
dnia 30.10.2007 21:39 ˇ
10 Komentarzy ·
893 Czytań ·
|