Średniak zostaje poetą. Samoprzylepny prowadzi
ożywioną korespondencję z tuzami literatury,
o tym jak mamę, ojczyznę i nawet ludzi kocha,
pomimo nadewangelizacji, niegodziwości
wypłakanych przez internet.
Dopisuje się przez kalkę tekstów nieżyjących.
Klasyk patrzy już z góry, wiarygodnie. Nietschego
u przeflancowanego w login nie potwierdzi
i nie zaprzeczy, żeby powiedział: paszoł won.
Nie zaszkodzi jak popcorn, fast foody, misie Haribo,
jedyna karma która zawsze wraca. Tymczasem
pośmiewiska ślinią się jak psy Pawłowa.
Dodane przez Grain
dnia 09.11.2024 16:09 ˇ
2 Komentarzy ·
107 Czytań ·
|