już w dzieciństwie
ukazał się sobie
w plamie atramętu
zbożny sypał ziarnem
w tryby
przypuszczające atak
a tak aaa tak na zdrowie
i rozsądek
brukował piekło dla kobiet
dobrymi chuciami
przy świeczce i ogarku
patopacierzem na swoją modłę
załatwiał
potrzebę fizjologiczną
świetlaną przyszłość
wyznaczyło mu światło jupitera
boga mściwego i sprośnego
występuje zatem w wielu osobach
i klonuje dalej wierząc
w dzieworództwo
wyższych orga(ni)zmów
nie wymawiaj jego imion
jeśli nie chcesz anagramem
i ośmogwiazdkową konstelacją
zbawić roju du du
bzyk bzyk hejterów
spod znaku
siusiaka
Dodane przez xliv
dnia 17.10.2024 22:43 ˇ
7 Komentarzy ·
376 Czytań ·
|