Nawet klauni potrzebują czasem wyciszenia.
Technologia małpich min i gagów wymaga
codziennej konserwacji. Czy wiecie, że najlepsze
komedie pisano w absolutnej powadze?
Najśmieszniejszy w dziejach był Teatr Absurdu,
bo dawał śmiech przez łzy. W życiu jak
w sitcomie niezbędny jest podkład śmiechu.
Nie sposób zapobiec eksplozji wesołości gdy
komuś opadną spodnie. A przecież każdy ma
takie same szanse by wyjebać się na skórce
od banana. Niczyja w tym wina. Ludzie brechtają się
z byle czego. To wcale nie jest zdrowe.
Dodane przez Roman Rzucidło
dnia 30.07.2024 22:23 ˇ
2 Komentarzy ·
288 Czytań ·
|