boga nie ma i nie było
czy się myło czy nie myło
wszystko jedno jedno wszystko
bycia istną być i czystko
jak na górze tak na dole
ja pierdole
ja pierdole
nico liczko licne niczo
bielmo tworzy znów obliczo
kalkuluje i przetwarzo
mamle skomle wciąż powtarzo
obrót obrót obrót koło
próżno woło
próżno woło
konstatuję gęstą pluję
grzybnią mieszam i wiruję
na nic trudy me i zmazy
nic nie zmaże tej zarazy
przód do tyłu tył na przedzie
pustka bedzie
pustka bedzie
praca pracą jest i płacom
za wysiłek pensję cacom
kamień pchać do góry każom
potem ci na niego włażom
i najlepiej bez pytania
kurwa tania
kurwa tania
a na koniec tej udręki
za te wszystkie twoje męki
dół pod ziemią wykopany
tam spoczniwszy święty pany
jak na górze tak na dole
ja pierdole
ja pierdole
Dodane przez hambet
dnia 06.05.2024 15:36 ˇ
1 Komentarzy ·
231 Czytań ·
|