szału nie ma
ramiona krzyża zwisają bezwładnie
trochę strachr30; na wróble
tylko księżyc trzyma się dobrze
w końcu jest młodszy
matki znowu wydziergają szaliki i wełniane skarpety
kiedy synowie będą zabijać synów
musi być im ciepło
w końcu za daleko mają do gorącej krwi
ofiarnej
świat oszalał
Mikołaj znowu ruszy z coca colą
chłopcy dostaną plastikową broń
bo trening czyni mistrza
a urocze dziewczynki zaczną opatrywać rannych z klocków lego -
święta
żadna nie jest
więc się szykują na gwałty i pogrzeby
ocaleni rozmnożą kolejne partie mięsa
renifery przebierają kopytami z ołowiu
szału nie ma
Dodane przez mirek13
dnia 18.12.2023 11:11 ˇ
10 Komentarzy ·
384 Czytań ·
|