Nic nie będzie takie samo
Lizzy Grant , Lana del rey
Mówią ,że nie wiesz nic gdy jesteś młody,
ale ja pamiętam.
Pamiętam twój zapach i twoje oczy.
Co ma zrobić głupi i młody gdy nie wie nic?
Przecież widziałem białe kreski.
Przecież znam smak łez.
Gdy paliłem papierosa na tej ławce, słuchając Lizzy
Nie było nikogo kto by mi powiedział
Czy wiesz, że cię kocham?
Młodość to największe kłamstwo
koncept czucia, prawo do bycia tak głupim
Teraz tylko mogę żyć.
Dlaczego nie wiedziałem, że te chwile
Będą jedynymi, w których będę tak naprawdę, naprawdę szczęśliwy.
Wyidealizowałem sobie obraz szczęścia.
Szczęście nie jest stanem a posiadaniem
Posiadaniem człowieka, który jest ważniejszy niż twoje szczęście.
Minęło 5 lat
każdego roku to samo
Wszystkiego najlepszego, kocham cię
każdego roku płaczę, nie dostając odpowiedzi
Dlaczego ciebie niema?
Dlaczego Bóg jeśli istnieje postanowił mi cię zabrać?
Już nigdy nie przeżyję tego co czułem z tobą
Pamiętaj jesteśmy zarazą. Wszystkiego najlepszego, kocham cię .
Dodane przez Silver Orkazmaj
dnia 02.11.2023 18:37 ˇ
2 Komentarzy ·
223 Czytań ·
|