Co to - jak to - co za suma
(I nie złotych)
Ale z ości będzie się sumować
Wpadł do sieci - bo miał chętkę
(tak na chwilę)
chciał mieć z innym pogawędkę
Nie spróbować jeszcze suma
(on się modli)
Już po sumie skoczy jak do kuma
Podsumować swe wydatki
(złowić suma)
Mógłby każdy i sumując;
suma w sumie to_nie suma
I w tym głowa jest owego suma
(ta ze ściany)
Nie każdemu złowić jestem dany
I nie mylić suma z sumo
(po japońsku)
To nie sport jest jego dumą
Ale płeć jak płetwa
(w sumie)
Nie wiadomo on czy ona
Z taką dumą jest łowiona
(ta rosyjska)
I ta Polska bo - pieniendzy jak nie było
tak też w sumie teraz nie ma...
Dodane przez Ell
dnia 30.10.2023 21:42 ˇ
1 Komentarzy ·
242 Czytań ·
|