Namaluje obraz !
o kolorach Naszych wyobraźni
o ciszy, którą skrywamy
o ususzonych liściach mięty w kubku herbaty
o migdałach niebieskich o których każdy z Nas marzy
o pragnieniach palących jak najostrzejsze sprawy
Mówię Wam !
Namaluję Wam nadzieję
Wasze piękne spragnione oczy
Ukojenie nastąpi
Znajdę te wszystkie zegary świata !
Zakopiemy razem te zgliszcza smutku
Piasek będzie pod stopami Naszym niebem
A Ziemia sercem
Otulmy to co w Nas
Dobre i złe to jedność
W prawo czy w lewo - to jedna droga
Świecie mój najdroższy !
Moich ukochanych poranków po nocy
W Naszych wspólnych ludzkich cichych życzeniach
Miłość ma cel
Dodane przez Biała
dnia 07.09.2023 10:27 ˇ
1 Komentarzy ·
196 Czytań ·
|