Bo jest, jak jest, nie ma co udawać kogoś innego.
                  Zresztą to byłoby strasznie kłopotliwe.
                                       Beata Tyszkiewicz
po gwarancji
używam siebie na własne ryzyko
soma nie nadąża za psyche
jakby między jednym a drugim
wstawiono niedopasowaną protezę
obejdę się bez publicznego zbiegowiska
z puszką na datki w wyciągniętej dłoni
to tak jakby uskuteczniać striptiz
nawołując publikę do oglądania
składu złomu na przedmieściach
podobno rude w modzie
pordzewieję jeszcze
aż tak zwane niesprzyjające warunki
skonsumują mnie pogodnie
pordzewieję jeszcze
Dodane przez IZa
dnia 07.07.2023 10:37 ˇ
7 Komentarzy ·
377 Czytań ·
|