Czy przemierzając noc szukasz dnia?
Dzień jest jak kłamstwa które każdy zna,
noc jest prawdą którą tylko ty znasz
Światła zabawiają nocne potrzeby,
uginając lekko czas i karmiąc niedosyt.
Zapach desperacji zwykle ukryty snem
unosi się przez ciemno niebieskie niebo.
Ten który pod lśniącymi oknami wędruje
tańczy w mroku rozkoszując się wolnością.
Nie ogłaszając swojego istnienia słońcu,
nie kryjąc się przed spojrzeniem księżyca
który gorliwie wypatruję swojej ukochanej.
Dodane przez Liu-Wolf
dnia 01.07.2023 10:40 ˇ
6 Komentarzy ·
227 Czytań ·
|