Mamy mają super moce-
Gorsze dni i ciężkie noce.
Wciąż bałagan, tony prania-
Nam nie straszne te wyzwania.
Ciągłe kaszle i katarki,
My już znamy te koszmarki.
Krzyki, kłótnie i wygłupy,
Czasem zatykamy uszy.
"Mamo" tysiąc razy dziennie,
Czasem nawet to przyjemne.
Ale czasem mamy dość,
Bo nas boli każda kość.
Lecz dajemy zawsze rady,
Bo kochamy nasze szkraby.
Bo są naszym światem całym,
Cudnym, pięknym doskonałym.
A ich uśmiech jak lekarstwo,
Mówi nam, że było warto!!
Bycie mamą piękna sprawa,
Lecz należą się nam brawa!
Dodane przez JustMe
dnia 21.06.2023 21:28 ˇ
2 Komentarzy ·
122 Czytań ·
|