a ten wieczór co z nami
nie chce nawet rozmawiać
wciąż przychodzi samotnie pod platan
siada sobie czasami
i od lewa do prawa
ślady po nas spojrzeniem omiata
wiatr pomaga mu nieraz
ale tylko niekiedy
zwłaszcza jeśli wieczorem popada
bo go bierze cholera
że żyjemy na kredyt
a w tym wieku to już nie wypada
gdy miłości tak różne
nie umieją się znaleźć
to cóż dziwić się wszystkim dokoła
odkładanie na później
nie wychodzi nam wcale
mimo chęci i zmarszczek na czołach
Dodane przez kaem
dnia 15.06.2023 08:04 ˇ
3 Komentarzy ·
329 Czytań ·
|