Odwracam wzrok gdy mówisz
Nie jestem w stanie utrzymać go
Na swej twarzy, bez emocji
Komunikatu ku duszy
Twoja twarz, nie zwracam uwagi
Na to, o czym rozmawiam
Przyzwyczajam się, że muszę
Bo oszaleję
Poprawiasz włosy. Teraz?
Czy dlatego że teraz?
Napięcie mięśni twarzy
Rozluźnienie, w odejściu
Od zachwytu nad twą skórą
Wiem już, że nie spojrzę
Tylko przez sekundę
By odwrócić wzrok
Nie spłonąć w ogniu twarzy
Twej twarzy
Dodane przez Absolutus Miles
dnia 21.05.2023 22:52 ˇ
3 Komentarzy ·
158 Czytań ·
|