dziewczyny na wsiach kochały szybciej
przynajmniej kiedyś tak było
radośnie grały ich bioder skrzypce
gdy przyzwalały na miłość
półmrokiem stodół pachniało siano
gdzieś w narożnikach sąsieków
i kiedym oczy otwierał rano
to wszystko rosło w człowieku
a smak i widok niecnych produktów
o zawrót głowy przyprawiał
można się było tracić do skutku
w najrozkoszniejszych zabawach
... nic się nie zgadza w wielu wymiarach
bo wszystko to już czas przeszły
dzisiaj nie widzę chociaż się staram
ni stodół ni takich dziewczyn
Dodane przez kaem
dnia 01.08.2022 15:07 ˇ
4 Komentarzy ·
291 Czytań ·
|