1
mam jak trzeba klawe życie
apanaże niezłe całkiem
żyję sobie w dobrobycie
do geszeftów mam smykałkę
                  2
mówią o mnie bity w ciemię
lecz się mylą trzeba więcej
tutaj kupię tanio ziemię
tam na akcjach kasę skręcę
                  3
oddam duszę za mamonę
gdy już kłuje ludzi w oczy
przepisuję gros na żonę
nie zamierzam na tym skończyć
                  4
tak wygląda moje życie
nie mam zmartwień nie mam długów
wszystko robię należycie
tra la la la łubu dubu
                  ...
każdy wzięcia mi zazdrości
nieprzeciętnych cnót i zalet
pierwsze słynę z przebiegłości
dwa rozterek nie mam wcale
|