nie miej do mnie żalu że obiecywałem
być przy tobie blisko i przenosić góry
od wszystkiego złego zasłaniać swym ciałem
a w chwilach szczególnych poszybować w chmury
błąd młodzieńczych marzeń przegrał z życia siłą
nieprzewidywalną jak czas bezlitosną
nie została z nami nawet nasza miłość
w obliczu wydarzeń czując się żałosną
wiara w lepszą przyszłość prosto w twarz się śmieje
każde przebudzenie oczom zasnąć każe
pordzewiały wszelkie plany i nadzieje
nie widząc najmniejszych na poprawę zdarzeń
cóż więc pozostaje czy załamać ręce
czy na złość wszystkiemu pisać jeszcze więcej
Dodane przez kaem
dnia 05.02.2022 11:20 ˇ
12 Komentarzy ·
393 Czytań ·
|