To chyba dobrze, Wszechmogący,
że nic się nie stało, Niniwa
żyje swoim życiem, jej lifestyle
wzbudza emocje, niektórzy
są za, inni zdecydowanie przeciw, stacje
radiowe nadają kolejne szantaże emocjonalne
dla niezdecydowanych, telewizje
emitują portrety zwolenników lub przeciwników,
jedni i drudzy wyglądają podle i podstępnie.
Mogę stanąć przez Tobą i z ręką na sercu powiedzieć, na nic
było to Twoje stwarzanie mnie, jestem lojalny,
nie zanęcam wielorybów.
Dodane przez adaszewski
dnia 23.10.2021 17:09 ˇ
2 Komentarzy ·
255 Czytań ·
|