nie piszę do Ciebie
ja tylko wylewam pot
bo łzy dawno spłynęły
do ścieków
każą się modlić modlitwą
szaleńców w szaleństwie
zabraniając myśleć
spójrz
już Rozalki palą na rozżarzonych
węglach
kobiety przez maski i płótno
poczynają niepokalanie
mówisz "cieszcie się
Zenki śpiewają
biznes się kręci po bożemu"
tylko że jakoś nie do śmiechu
kiedy zaciskam zęby
ostrym paznokciem rozrywając
krzyk
wybacz że nie proszę
to słowo wyświechtało się
jak miłość
teraz czekam i piję Twoje zdrowie
Ojcze obojętny
Dodane przez Bernadetta33
dnia 20.07.2021 18:59 ˇ
7 Komentarzy ·
495 Czytań ·
|