leżymy tacy jak nas Bóg stworzył
aż naturyści zazdrościć mogą
sufit nad nami jest dachem bożym
a gdzieś pod nami otchłań podłogi
tak gdzieś pośrodku okienko małe
w które i księżyc nie chce zaglądać
mocno nas wiąże Chardonnay białe
i jednomyślność w szczęścia osądach
szepty ze sobą porozmawiały
stwierdzając że wciąż jesteśmy mocni
czas stanął patrzy jak oniemiały
jak charge d,affaires bez pełnomocnictw
nie próbujemy dochodzić wniosków
ani opinii szerszego forum
my tylko chcemy być tak po prostu
do bólu nadzy tego wieczoru
Dodane przez kaem
dnia 01.06.2021 21:02 ˇ
6 Komentarzy ·
296 Czytań ·
|