Popatrz, czasu mamy coraz mniej
Dar dany od Boga docenić
Wiem, w tym nie ma naszej woli złej
Nawet dla miłości się zmienić
Róże więdnące
Usta stygnące
W ciszy umiera miłość
Rosa ze łzami
Mgły nad polami
Resztki miłości skryją
Popatrz jak wbijamy w miłość cierń
Trudno by Bóg tego nie widział
Po co nam słońce gdy wolimy czerń?
Tracimy dar. Bóg to przewidział
Lśnienie ostatnie
Słowa zbyt gładkie
W ciszy umiera miłość
Strach niemożności
Głód samotności
Resztki miłości skryją.
Dodane przez Stretch
dnia 31.05.2021 22:02 ˇ
1 Komentarzy ·
310 Czytań ·
|