Świat cały mi przysłoniłaś
Jak błysk przyszedł ten moment
Od chwili gdy się zjawiłaś
Żyję rażony gromem
Czas zaczął płynąć inaczej
Nawet chwilami cofać
Nabrało innych znaczeń
Jedno ze słów - Kochać
Sen, jawa. Wszystko zmieszane
Coś tam dzieje się obok
Błądzą myśli zwichrowane
Byłem czy jestem sobą?
A może na świat przyszedłem
Z tą chwilą objawienia
I dzięki tobie dostrzegłem
Prawdziwy dzień urodzenia
Czuję i widzę inaczej
Wszystko jakby zamglone
Chwila bez ciebie i płaczę
Jak dziecko nie tulone
Muszę zebrać się w sobie
Wykrzesać wszystkie siły
Wszystko chcę oddać tobie
By sny nam się ziściły.
Dodane przez Stretch
dnia 24.05.2021 22:16 ˇ
4 Komentarzy ·
321 Czytań ·
|