Pan Bóg
przebacza grzesznikom,
czy nawiedzonym też?
Tego nie wiem.
Schodzi Adolf po drabinie,
dokąd idziesz skurwysynie?
Polaku, Żydzie i komunisto.
za to co zrobiłem wam,
do piekła się pcham,
ale cieszę z bzykania
mojej kochanej Ewy Braun,
i płaczę, bo do końca świata,
w rozgrzanym kociołku będzie
pod siebie za strzałem strzał.
Przez ciebie bydlaku,
na oczach ojca mojego
rozstrzelany został mój dziadek,
wal się na wieki nazi wąsiku.
Dodane przez Edyta Sorensen
dnia 17.04.2021 13:09 ˇ
8 Komentarzy ·
606 Czytań ·
|