morfina zostawia smak piachu
wśród białych ścian bezmiar pustyni
w telewizorze na monety są tylko kreskówki
za jednego srebrnika bolek i lolek
za dwa kaczor donald
u pocahontas brzęczą bransoletki
nawiedzeni poeci twierdzą
że matką jest się zawsze
dzieciobójczyni w pierdlu
uczy się tego gruntownie
w szpitalu dziecięcym
próbują poskładać kości
jedno przeżyło
konkubent wypadł z rąk
klawiszom na schodach
kręgosłup pękł na czworo
nikt mu pieluchy nie zmieni
Dodane przez Jacom Jacam
dnia 09.03.2021 15:15 ˇ
6 Komentarzy ·
225 Czytań ·
|