chłopcy w największej piaskownicy świata
bawią się w wojnę
generałowie robią szybsze postępy niż się spodziewali
to się ogląda na żywo
dwadzieścia cztery na siedem
w wygodnym fotelu jedząc obiad czy kolację
pojedyncze dramaty zamienione w statystykę
wstążki cyfr łudząco podobne swą długością
do numerów audiotele
- liczba ofiar
jak podaje CNN -
''postępy generałów są więcej niż zadowalające''
i wszystko przebiega zgodnie z ich planem
a poza tym zakochali się w rakietach,
które wykorzystują system
odpal i zapomnij
|