Zza zamkniętych drzwi słychać szumy ludzkich głosów.
Tylko dobry słuchacz może je usłyszeć...
W natłoku zdarzeń zapominamy jakie jest życie.
Nikt nie mówi, że marzy, że chce.
Każdy zapomina... Dusi w sobie gniew.
Dusi w sobie wszystko co ma, lecz
Później gdy się ocknie jest już za późno
Sama nie umiem poradzić sobie z tym wszystkim.
Nie jestem Super-Gwiazdą, a ni nikim takim.
Mimo, że jestem sobą - nie umiem żyć jak ja.
Pod naciskiem innych... Staram się uwolnić!
Bez skutecznie.
Dodane przez cArmen
dnia 25.09.2007 09:50 ˇ
7 Komentarzy ·
653 Czytań ·
|