pewna dama spod Olkusza
zapodała se wirusa
kwarantannie
ciepłej wannie
wciąż dogląda pięćset plusa
puścił plotkę jakiś świrus
ze się rozpanoszył wirus
metr sześćdziesiąt
lat pięćdziesiąt
kwarantanny wymóg przyniósł
pono uchwalono w sejmie
ze ten co wirusa zdejmie
procą łomem
czy atomem
najwyższy urząd obejmie
pewna dama z Moulin Rouge
podpalała cichcem susz
i kankana
wyskakała
aż się zdziwił anioł stróź
pewna dama spode strzechy
jadła groch a potem miechy
kowalowi
co się zowi
w kuźni gromko napełniała
Dodane przez Alfred
dnia 08.05.2020 11:11 ˇ
15 Komentarzy ·
307 Czytań ·
|