Mój syn powiedział - miłość jest miłosrejna
teraz nie wiem kto jest jego matką
Kiedyś nie było Rodzinnej kuchni Lidla
gotowałam ziemniaki z parówką
Niewiele pamiętam jego uśmiech zaciśnięte piąstki
wesoła piosenka w alejce podmiejskiego parku
Ty druha we mnie masz, kiedy szukasz gdzie twój kąt
a przytulny dom jest wiele mil stąd
Kobieta w przedszkolu krzyczała
pani dziecko jest niedorozwinięte płacze za matką
zakrywała dzieciom usta kocem
Szukam bławatków zalążków małej fasolki
od której życie zaczyna się od początku
Dodane przez marzenna52
dnia 04.05.2020 01:49 ˇ
11 Komentarzy ·
421 Czytań ·
|