może i przepieprzyłem niejedną zupę
ale nigdy nie tkwiłem w przekonaniu
że "ilość przechodzi w jakość"
jest dokładnie na odwrót według
zasady "raz a dobrze"
chociaż i tak nigdy dobrze nie było
między nami
czego by się nie tknąć
jak się potem okazało poniewczasie
w przypadkowym chlapnięciu w
dobrym towarzystwie
mimo że przypadek w polityce to dość
rzadki orgazm i zwykle udawany kiedy
mówiłaś mi szeptem do ucha - już...
przez co - pieprząc trzy po trzy do
trzeciej nad ranem
nic już takie nie będzie jak mogłoby być
Dodane przez stawil
dnia 21.03.2020 10:26 ˇ
9 Komentarzy ·
304 Czytań ·
|