rzeczy wielkie dzieją się
za pomocą małych kroków
Ewa Ewart
w dokumencie zło
zmieszane z dobrem
oplata homo sapiens
cenię te obrazy bo nie ma
wydumanych metalowych robotów
ratujących zgniły i popieprzony świat
kartele zbrodnie bieda i głód
człowiek to skrajnie popieprzona
istota za bardzo przejmująca
wiem
post scriptum
w różności nad różnościami
nasz rodzimy katolik
nie pije cały sierpień
by we wrześniu odrabiać
ot cała proza życia.
Dodane przez Edyta Sorensen
dnia 22.01.2020 12:05 ˇ
9 Komentarzy ·
470 Czytań ·
|