pokaż mi swoją kolekcję,
a powiem kim jesteś.
Po zerowej z pala
zejdzie sztywny człowiek
i zaśpiewa z radością
I can't get no satisfaction.
Ci, którzy dręczyli Carrie White
gorzko tego pożałują,
w butach ciężkich
od ołowiu stracą rozum.
Podobno komuś wiozą marynarę
ze Stanów, on się cieszy, że nie
umie śpiewać ale kocha występować,
wąsy zgoli mu sabbathowy iron man.
Stoję, czuję się świetnie
i dwie Olgi w roli głównej.
Przestań słuchać chodnikowych,
i obudź się, jest nowy dzień.
Dodane przez Edyta Sorensen
dnia 28.12.2019 20:57 ˇ
8 Komentarzy ·
539 Czytań ·
|