wiadomo że zwierzęta w wigilię
Bożego Narodzenia mówią ludzkim
głosem
a ja naiwny myślałem że to ściema
do dziś - dzisiaj uwierzę we wszystko
nawet w prawdę chociaż często
boli i uwiera na nierównościach jak
czyrak na dupie ale coś za coś
no właśnie - za co...? ktoś podpowie?
pamiętam jak z całą rodziną o północy
zebraliśmy się przed posłaniem
Pimpka w nadziei że przemówi
i przemówił -
"kurwa co jest? która godzina?
odpierdolcie się!
Dodane przez stawil
dnia 14.12.2019 12:32 ˇ
8 Komentarzy ·
433 Czytań ·
|