na smartfona v.0.0
lustereczko,
powiedz przecie,
kto jest najpiękniejszy
w świecie.
na smartfona v.01
co mi tu zgredy
o życiu pierdolą.
jak tu mam świat
zgodny z własną wolą.
na smartfona v.02
do rzeczy,
Karol do rzeczy.
widzisz przecie,
że jest z nami
ktoś trzeci.
na smartfona v.03
i znów ta losu
przewrotność.
dziś trudno
o samotność.
na smartfona v.04
od postępu
to podatek.
życie to,
do smartfona
dodatek.
na smartfona v.05
smartfon,
to nie żadna zabawka.
to czasoprzyssawka.
Dodane przez tomnasz
dnia 13.10.2019 16:39 ˇ
1 Komentarzy ·
289 Czytań ·
|