skanuję twarz Boga - nieco
mało prawdopodobną dzisiaj odklejoną
jeszcze ze szkolnej legitymacji -
wszak wszyscy nosimy buławę
w plecaku
photoshopem poprawiam
transcendencję
po wielokroć
i za każdym razem wychodzi mi
propaganda
prominentna aktywistka że zmilczę
profesję z wyborczego bilbordu
z pytaniem o niebo które jak dla mnie
jest tylko programem minimum i wygląda
mniej-więcej tak
kadr z filmu Heartbreaker
jadę z tobą odkrytą Mazdą mx-5
z górnej półki
po jednej stronie przepaść
po drugiej sto metrów w górę prostopadłej
skały "architektura Skyactiv Filozofia Kodo"
mówisz mi że jesteś głodna
rutynowo odpowiadam - znajdę coś
stop klatka
Dodane przez stawil
dnia 26.09.2019 07:36 ˇ
7 Komentarzy ·
385 Czytań ·
|