według niektórych źródeł jest jej
(wersja optymistyczna) około
jednej czwartej masy wszechświata
brutto-netto tego nie wiem ale to
kawał kosmosu i jakby nie liczyć
całkiem za friko w spadku po
hipotetycznym Wielkim Wybuchu
może występować w skali mikro
w formie pojedynczych przypadków
jak i makro jako większe skupiska
nawet zbliżone wielkością do
planet - Jagjit Singh Sidhu - fizyk
z Case Western Reserve University
w Cleweland
Dodane przez stawil
dnia 14.08.2019 09:03 ˇ
7 Komentarzy ·
513 Czytań ·
|