Nie słuchajcie polityków,
wnuczki moje kochane,
na kartkach miłości brak.
Gdy będzie solowa, perkusja i bas,
playbacki i sztuczności trafi szlag,
supergrupa to jest dobry znak.
Kochajcie strażaków i Pana Boga,
ale omijać remizy gdy wyłączą prąd,
wtedy niektórzy nie potrafią śpiewać i grać.
Dobrodziejowi wystarczy złotówka,
wszak przy następnej grze karcianej
piękna młoda gosposia wróci na plebanię.
To mówiliśmy my: babcia i dziadek.
* anioł zmienia się w diabła,
wyglądają ładnie razem,
nie potrzebuję żadnego z nich.
* Volbeat Heaven Nor Hell
Dodane przez Edyta Sorensen
dnia 09.07.2019 19:38 ˇ
3 Komentarzy ·
627 Czytań ·
|