Jak kostkę czekolady
wolno Cię smakuję
błogim oceanem
słodyczy żegluję
Kolejne kawałki
topię w ciepłych ustach
i napełnia się Tobą
dusza Moja pusta
Pełen jestem obaw
że stopię Cię całą
a wciąż się nie nasycę
i będzie mi mało
Chyba plan masz taki
taka twoja gierka
oddać niby wszystko
aż do dna sreberka
do bólu rozkochać
działać jak narkotyk
bym gotów był zabić
za twój jeden dotyk
i jak pies na głodzie
pod drzwiami warował
i na stare lata
z miłości zwariował.
Dodane przez Stretch
dnia 08.07.2019 22:00 ˇ
5 Komentarzy ·
788 Czytań ·
|