z chmury spływa bajtów struga
szykiem gwiazd rozświetlona
z za kotary do mnie mruga
wirtu świat rozanielony
dusza cieszy się z iluzji
strzałką klika w nowe światy
płyną z chmury wzorców wizje
bohaterów przebogatych
gdy wypełnią swoje misje
jak mam żyć w morgana świecie
by oswoić nie za wcześnie
wątki które real zmiecie
mrzonek planów kołysanki
które chwiejnie zewsząd kroczą
jak zrzucić balast ołowiany
żeby przejrzeć znów na oczy
Dodane przez zdzislawis
dnia 23.06.2019 16:45 ˇ
11 Komentarzy ·
467 Czytań ·
|