żyję i mam z tym kłopot jak
tania dziwka z pokoju na godziny
na rue st. denis
bez rymu interpunkcji
ale z niezłym poczuciem rytmu
zdarzają się takie widziałem -
białe dziewczyny
na nieprawdopodobnie wysokich
obcasach w majowych
pończochach
no proszę cię
przecież się łamią
zaklęła szpetnie jak w tytule
po pierwszym przełamaniu
lodów - na przystawkę
w monotonnym rytmie dochodzącym
zza cienkiej ściany hostel room
z najnowszego albumu riverside track
niepamietam teraz tytułu
ale jak jak znajdę zaraz wkleję
tutaj... https://youtu.be/ZS1crlkpn
Link
Dodane przez stawil
dnia 22.05.2019 13:17 ˇ
9 Komentarzy ·
524 Czytań ·
|