codziennie rekwizyty kupa szmalu na
kremy do cery
lakiery hello- żello, słowa - klucze do domu
słowa - klucze do BMW, buty na wysokim wszystko chuja
w ramach wolności która pożera mnie
nie rozumiem
dlaczego
w markecie wyszły kabanosy
wyszły jak resztki godności,
wchłonięte przez brzuchate lobby
ani dzisiaj ani jutro kabanosów nie dowiozą
nie będzie ich dla nikogo
W supermarkecie trąbią, iż
wobec braku kabanosów wszyscy jesteśmy równi
Gdybym był dzisiaj gdzie indziej, niż jestem
mógłbym
nie czekać na dostawę
nie tworzyć zgniłych wspomnień
Dodane przez eitheror
dnia 17.05.2019 16:43 ˇ
8 Komentarzy ·
557 Czytań ·
|