nie masz tu czego szukać rzekła
myśląc nie tylko o sypialni
moja druga połowa do pierwszej
jeszcze przed upływem kadencji
faktycznie nie miałem tam nic
swojego choćby jednej fotografii
w gąszczu innych wyszedłem
jak stałem
opuszczając to miasto i ten kraj
w którym spędziłem niemal całe
życie widziałem z lotu ptaka aż
nadto wyraźnie że nic tu po mnie
dzisiaj przewidująco dobijam się
zawczasu do bram raju
z wystawionym in blanco aktem
zgonu i datą do uzgodnienia przez
obie zainteresowane strony
Dodane przez stawil
dnia 03.04.2019 09:07 ˇ
2 Komentarzy ·
478 Czytań ·
|