usuń wzmocnienia transportowe
przechylając ją do tyłu zdejmij z niej wszystkie
zabezpieczenia pociągając za odpowiednie
wstążki
nie ustawiaj jej na wykładzinie dywanowej
ani innych podobnych powierzchniach
aby zapewnić cichą (nie)pozbawioną wibracji
pracę należy ustabilizować ją pewnie
na nóżkach poprzez odpowiednią specjalnie
przeznaczoną do tego celu regulację
w przeciwnym razie może przesuwać się
z miejsc dla niej przeznaczonych
w miejsca niepożądane i powodować
problemy
połączenie
końcówka węża spustowego musi być
bezpośrednio podłączona do odpływu
wąż ten należy zainstalować na wysokości
wskazanej na załączonym rysunku
i zabezpieczyć odpowiednim zaciskiem
tak aby nie wypadał z odpływu i nie
powodował wycieku
nie zanurzaj końcówki węża spustowego
w odpływie głębiej niż 15 cm
żeby więcej nie przynudzać dodam tylko
gwoli ostrzeżenia ze automatyka ma
swoje prawa i nie przestrzeganie ich zemści
się na nas prędzej niż później
Dodane przez stawil
dnia 06.03.2019 09:59 ˇ
8 Komentarzy ·
477 Czytań ·
|