ja jestem d-jay tu jest dyskoteka
wywlekam z tłumu wyjadaczy kwiatów
a neptun laską czemu go wydaję
trójząb mu ginie w zagnieżdżonych fleszach
jak sen się ciągnie bursztynowy trakt
to fakt
wybieram muzę pierś mi patefonem
tubylec w wodzie zmienia nurt i brodę
chowa pod pachą choć nikt mu nie broni
wylać z fontanny na tych dwojga z boku
jak w sen się zmienia w bursztyn bity bruk
po mruk
ja jestem d-jay - gay z gdańskiej starówki
mam muchy w nosie mrówki za uszami
z neptunem nie śpię choć ma broń i pewnie
marzy o jutrze wyludnionych chęci
na piersi trójząb swoją cenę ma
wie kto tu gra
http://images13.fotosik.pl/69/742a7eaa72fce0e8med.jpg
|