jak wiadomo o co chodzi to z dużą
dużą dozą prawdopodobieństwa
chodzi o fake news
i nie wykręcisz się z tego tak łatwo
zwykłą kur(sy)wą
w rzeczy samej
tak czy siak papier przyjmie wszystko
otóż to
jak wszędzie tak i tu obowiązuje
zazsada ograniczonego
zaufania
koń jaki jest każdy widzi
czyżby
poczytajmy sobie Teorię widzenia
Strzemińskiego
i (dla)tego będę się trzymał/puszczał
wymiennie zależnie od
okoliczności
jako że przywiazywanie się do
rzeczy nazbyt przelotnych wydaje
się być mało roztropne
Dodane przez stawil
dnia 26.12.2018 16:28 ˇ
4 Komentarzy ·
488 Czytań ·
|