zapomina o nas lato zabiera
przez połamane gałęzie
ucieka z podrapanymi kolanami
od ościeżnic we śnie jest darń
powietrze
trudno nie latać ptakom
wodzie stać w jednym miejscu
cyrkulacja wspólne łzy może
płyną w buku jesionie
żywioły
tajemnicza walka
zaginiona twarz rozmyte wspomnienie
uwaga odpłyniemy w trójkąt bermudzki
nikt nie wie o nas kiedy płyną łzy ale
płyną ze szczęścia rozpaczy
jeszcze daleko stanie ruszy
chmury wiatr ciągle
będzie dźwigał
świat
trzeba dalej w nieznane iść
Dodane przez femme
dnia 02.11.2018 15:16 ˇ
4 Komentarzy ·
556 Czytań ·
|