Szklane życie regionalnych aktorów
Co w mroku włóczą się jak akwizytorzy
Cierpiący na samotność absurdalnej historii
Żyjący raz w miesiącu nędzną wypłatą
Pseudo wiedzą ubierają twarze
Kolorując swą wersję narodzin
A przecież tylko tak zwyczajnie
Zjawili się na świecie
Nierozstrzygalny sens maluje ścieżki humoru
I tylko czasem śmiertelna powaga
Daje o sobie znać przebudzeniem umysłu
Gdy słuchając wnętrza własnego oddechu
Próbują zrozumieć życie...
M. Wityńska
Dodane przez Mariola_35
dnia 05.09.2007 12:39 ˇ
13 Komentarzy ·
866 Czytań ·
|