tak...zdarzają się każdemu bywają też
określane jako fałszywe przebudzenie
by nadal być w grze
wystarczy się z powrotem zresetować
do ustawień fabrycznych
dziewczyno obudź się
daj sobie spokój z tym chamem!
to było wczoraj nad stawem
chciałem to wykrzyczeć ale tylko
przeleciało mi przez przez głowę
i zaszeleściło pod stopami jak upadłe liście
na odchodnym otworzyłem szeroko oczy
i powiedziałem sobie - sprawdzam
sen trwał nadal a ja szczypałem powietrze
rano biegnę co sił schodami w górę
po trzy stopnie naraz bo wiem
że i tak nie wytrzymam tego czekania
na. windę
Dodane przez stawil
dnia 08.08.2018 08:43 ˇ
5 Komentarzy ·
710 Czytań ·
|