tutaj można sobie na to i owo pozwolić
bez względu na znajomość języków i myśli
w obrazach graficznych słów przeplatanych
jasnością odblaskową kolorowych
tancerek nocy na wysokich obcasach
w strugach pędzących aut i zmieniających
się teł lata o odcieniu zieleni malachitowej
do czego potrzebna jest co poniektórym nie
tylko polityka ale i - majtki ściągane często
jak się wydaje najzupełniej oddolnie
do wykonywania wiadomej czynności
o której raczej zmilczę żeby nie psuć
tekstu zbędnymi eufemizmami
przecież to nie poprawia cery a już na pewno
nie wyszczupla
Dodane przez stawil
dnia 25.07.2018 10:04 ˇ
3 Komentarzy ·
590 Czytań ·
|