Nie ma znaczenia
co myślę czuję
nie jestem nawet
bliskim ci chujem
piszę z daleka
zza rzeki lasu
ciała milczeniem
marnym kutasem
co nie uczyni
by się zmieniło
jutro pojutrze
bzdurna ta miłość
już ci nie wyślę
zapachu w liście
róż kubka z Grecji
i zarąbiście
nie będę lękał
byle pluskwami
nie będę uczuć
na próżno mamił
bądź tam u siebie
piękna i pewna
byłem aniołem
co chciał do piekła
bardzo przepraszam
za brzydkie słowa
na uszko bez nich
Boże uchowaj
już wiem że nie chcesz
i jesteś na nie
me pierdolenie
skończone jest hej
Wilflingen, 30 czerwca 2018
Dodane przez Ooo
dnia 30.06.2018 18:47 ˇ
12 Komentarzy ·
842 Czytań ·
|