to jest świetna pora na dziecko
komórki dzieją się i dzielą wszystko jest na dobrej drodze
żeby wpisać się w schemat żyć porządnie jak obiecywałeś
drzewa znikają znad rzeki padają jedno po drugim
skrzypienie gałęzi wymusza strach
widok asfaltu oddającego ciepło po upalnym dniu
jest dowodem na istnienie słońca
więc pomiędzy oczami a resztą musi być
zależność który odpowiada za czucie
przychodzisz do mnie wieczorem
mówisz że stąd widać więcej gwiazd
błyszczą w ciemności
pomiędzy miąższem wędrującym z żołądka do ust
Dodane przez mandragora
dnia 06.06.2018 08:07 ˇ
7 Komentarzy ·
550 Czytań ·
|